Mandags-humor :)Genialt Morsomt!

Standard

HAHAHAHAHA, jeg fant dette innlegget på en blog her, og måtte bare dele!!! heeelt genialt!  »infoskriv til læreren» er en sarkastisk humoristisk måte å utrykke sit snev av irritasjon el. når det kommer til barn,og elever,og skole generelt…vi alle har vel hørt om »over-alergikeren» eller »mammas-gutt» eller »mit barn gjør aldri noe galt»…..selv jobbet i grunnskolen (bhg også), og sett og hørt mange sære behov, men dette tar kaka 🙂 hehehe! les og le! 🙂

P.S: Innlegg nr 100!!!!

Infoskriv til læreren

Jeg pleier å sende med barna mine et lite infoskriv til lærerne, sånn at de vet litt mer om mine barns behov og sånn.
Jeg legger ved brevet her, siden jeg har så vanvittig mange lesere som sikkert vil gjøre noe av det samme. Sosiale medier handler om å dele, vet dere! «Kjære Else-Beth!
Håper du har hatt en herlig sommerferie! (Regner med at du er mer enn uthvilt nå som du har hatt to måneders ferie? Tjihi;)
Bønna er klar for et nytt skoleår, og jeg håper at dere vil gjøre deres beste for at han får den oppfølgingen og omsorgen han trenger.
Nytt av året er at han også har fått vannintoleranse. (Du spurte meg jo i fjor om vi hadde vært hos lege for å få undersøkt om han virkelig hadde gluten-, soya- og karbohydratintoleranse, og det synes jeg faktisk var et ganske frekt spørsmål. En mor kjenner da barnet sitt best?) Han tåler vann i bearbeidet form, men siden dere er så vrange når det gjelder å ha med brus på skolen, kommer Bønna kun til å få med seg saft. (Bare gul saft, han liker ikke den røde). Han drikker best når saften serveres iskald, så jeg kommer til å sende med en liten fryseboks med isbiter hver dag. (Dette blir jo litt tungvint for oss i lengden – kunne det vært en mulighet å få en liten isdispenser i klasserommet?)
I fjor ba vi dere om å skjære opp frukten i terninger, men nå har Bønna fått helt dilla på universet, og hvis du skjærer opp frukten i stjerne- eller måneformer, hadde det vært topp! Fint hvis du kunne risse inn GLAD I DEG i eplebitene. (Blokkbokstaver går helt fint:)
Hvis Bønna har en dårlig dag (han reagerer noen ganger på støy, midd og lukten av melkekartong) er det fint hvis dere ringer oss med en gang. Vi er kanskje opptatte når dere ringer, men da kan Bønna bare få slappe av på en myk madrass på et eget grupperom. Vær så snill å ikke gi ham skjenn!! Dette opplevde vi et par ganger i fjor, og både vi og Bønna fant dette meget krenkende! Han er bare et barn! Greit at han en gang var uheldig og påførte en medelev neseblod, hårtap og knust kneskål, men gutter er gutter;) Skulle slike uheldige episoder oppstå igjen, regner vi med at dere ringer oss før dere gir Bønna negative tilbakemeldinger. (Vi reagerer sterkt på hvordan den episoden ble håndtert – å sende en stakkars elev direkte inn til rektor uten at vi ble informert er vel strengt tatt ikke lov? Dessuten har vi hatt en samtale med Bønna hvor det kom fram at den nå sterkt pleietrengende eleven faktisk hadde sendt Bønna ertende blikk i hele første klasse. Vi kommer til å gå videre med denne saken, bare sånn at dere er forberedt på det)
Som i fjor ønsker vi at han skal få slippe å gå ut hvis det er for kaldt, for varmt eller hvis det regner. Er det kram snø, går han mer enn gjerne ut! (Du vet, gutter og snøballkasting? Tjihi:)
Siden Bønna foretrekker å bli kjørt til skolen, kan det nok hende at han dukker opp litt senere enn det som står på timeplanen. Men den første halvtimen går vel uansett bare med til småsnakk og sang, så jeg regner med at det går greit:)
Ser fram til et nytt og spennende skoleår! Mvh Pia
P.S: Får dessverre ikke kommet på foreldremøter i år heller – det kræsjer med treningstidene på SATS;) Utviklingsamtaler kan vi stille på – passer best på torsdager mellom 20 og 21:) P.P.S: I november reiser vi tradisjonen tro tre uker til Syden. Hadde vært fint hvis dere sendte oss ukeplaner snarest mulig, helst litt mer detaljerte enn det vi fikk forrige gang. Vi synes Bønna hadde mistet mye i forhold til de andre da vi kom hjem, og det skyldtes nok de delvis mangelfulle ukeplanene vi fikk av dere da.»
Bloggen; pias verden, kan du besøke her
Reklamer

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

w

Kobler til %s